ÖĞRETMEN-VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ

Velilerimizin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okulumuz tarafından planlamalar yapılmıştır. 1. Sınıflar için velilerimizin Sınıf Rehber Öğretmenlerinden randevu alarak ziyaretlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2,3,4. sınıf velilerimiz ise haftalık ders planlarına göre "İngilizce" ve "Din Kültrü ve Ahlak Bilgisi" dersleri sırasında Sınıf Rehber Öğretmenlerinden randevu alarak ziyaretlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Acil ve önemli dururmlar için sınıflara çıkılmadan önce mutlaka okul idaresi ile görüşülmesi gerekmektedir. Okul Rehberlik Servisi ile görüşmek isteyen velilerimiz ise yine Sınıf Rehber Öğretmenleri aracılığı ile Okul Rehberlik Servisinden randevu alabilirler.

Öğretmen-Veli görüşme saatleri için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Yayın: 12.09.2023 - Güncelleme: 12.09.2023 13:30 - Görüntülenme: 518