2 haftalık Yarıyıl tatili okulumuzda yapılan karne töreni ile başladı.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE İL MLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLK YARDIM EĞİTİM MERKEZİ PERSONELLERİ TARAFINDAN UYGULAMALI İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ.

Kas

OKULUMUZ YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN OLUŞAN ÖĞRETMENLER KOROSU EKİBİMİZ, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İLÇE KUTLAMA PROGRAMINDA ESERLERİNİ SERGİLEMİŞLERDİR. KATILAN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Kas

OKULUMUZ 2/F SINIFI ÖĞRENCİLERİ İLÇEMİZ AHMET SIRIMSI ANADOLU LİSESİNDE BULUNAN UZAY MÜZESİNİ ZİYARET ETTİLER. ARTTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI İLE UZAYI DAHA YAKINDAN TANIMA FIRSATINI YAKALAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ EĞLENEREK ÖĞRENMENİN TADINI ÇIKARDILAR.

Kas

OKULUMUZ ÇEVRESİNDE OLUŞLAN YOĞUN TRAFİĞİ RAHATLATMAK AMACIYLA FATSA BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN OKULUMUZ BAHÇESİNDEN İKİNCİ BİR ÇIKIŞ KAPISI AÇILMIŞ OLUP ÖĞRENCİ TAŞIMA ARAÇLARINA PAZAR YERİ TAHSİS EDİLMİŞTİR. UYGULAMA İLE OKULUMUZ GİRİŞİNDEKİ YOĞUN TRAFİK BÜYÜK ORANDA AZALMIŞTIR. YAPILAN ÇALIŞMA İÇİN FATSA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN İBRAHİM ETHEM KİBAR'A, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SAYGIN ATİNKAYA'YA VE FATSA BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ SAYIN AYHAN USLU'YA ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz 1-H sınıfı öğrencileri öğretmenleri Emel Bakal ile Cumhuriyet Bayramı ile ilgili resim boyama etkinliği düzenlediler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 1200 öğrencimizin katılımı ile CUMHURİYET GÜNEŞİ adlı gosterimizi gerçekleştirdik.

Ekm

Türkiye Satranç Federasyonu Ordu Ünye 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  Satranç Turnuvasında okulumuz 4B sınıfı öğrencisi Talha Eymen ŞAHİNER 10 yaş altı genel kategorisinde 1.olmuştur. Öğrencimizi, Öğretmenlerini ve ailesini tebrik eder.Basarilarinin devamını dileriz.

Ekm

Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Sayın Ebru Biçim, okulumuza gelerek Fatsa da belediye olarak yaptıkları çalışmalar ile ilgili öğrencilerimize sunum, bilgilendirme yaptı. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü olması sebebiyle, hayvan dostlarımıza sadece bugün değil her gün farkındalığı gelişmiş davranışlar sergileme hususunda bilinç kazandırıcı etkinlikler yaptı.  Kuş evi boyama, tuvalet kağıdı rulosu ile hazırlanan kuş yemlerinin doğaya bırakılması,  Fatsa belediyemizce hazırlanmış,öğrencilerimize içinde kuş yemi ve hayvan boyama kitaplarının olduğu hediye çantası dağıtımı gibi etkinliklerle günün anlam ve önemine uygun faaliyetler yapıldı. Okulumuzda yürütülen "Sokak Köpekleri, Korku Nöbetleri Olmasın" projemize belediyemizin verdiği destek için belediye başkanımız Sayın İbrahim Ethem Kibar'ın şahsında tüm paydaşlara sonsuz teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 3/D SINIFI öğrenci, öğretmen ve velileri ile değerler eğitimi kapsamında büyüklere saygı ve yaşlar haftası etkinliği için huzurevi ziyaretinde bulundu

Eyl

Okulumuz 1. Sınıf velilerimize yönelik olarak Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından "Okula Uyum Semineri" düzenlendi.

Eyl

Anasınıfı ve 1. Sınıf Öğrencilerimizin Uyum Haftası Başladı.

Uyum haftamız, bakanlığımızın hazırlamış olduğu plan doğrultusunda velilerimize okulumuzu tanıtarak başladık. 1. Sınıf ve Anasınıfı öğrenci velilerimize okulumuzun giriş - çıkış saatleri, kantin, WC'ler gibi yerler gezdirilerek öğrencilerimizi sınıflarına uğurladık.

Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulu ailesi olarak aramıza katılan öğrenci ve velilerimize hoş geldiniz demekten onur duymaktayız.