May

Kumru 'da düzenlenen 23 Nisan santranc yarışmasında 8 yaş kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Mustafa Varol birinci olurken Yankı Deniz Altuntaş da ikinciliği elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

My Painting Workshop " Resim Atölyem" eTwinning proje ortağımız Ukrayna'dan Sayın Lesya Yakymets ile okul müdiresi Sayın Halyna Holovatska ile bir grup öğrencilerini bugün okulumuzda ağırladık. Proje kurucu ortağımız Hatice Bahaettin Şener İlkokulu sınıf öğretmeni Sayın Ebru Pamay ile okul müdiresi Sayın Gönül Dunay' da misafirlerimize eşlik ettiler. Planlanan program çerçevesinde öğrencilerimiz öğretmenlerimiz birbirleri ile etkileştiler. Okul müdürümüz Sayın Nihat Altay'ın şahsında tüm paydaşlarımıza ve kurumlarımıza sonsuz teşekkürler.

Eyl

Okulumuzun e Güvenlik Okul Politikası ve Kuralları bağlantıda yer alan dosyada paylaşılmıştır.

Ara

Prof. Dr. Fuat Sezgin 24 Ekim 1924 tarihinde Bitlis'te dünyaya gelen ve 30 Haziran 2018'de İstanbul'da vefat eden İslam tarihi, bilim ve teknoloji alanlarında çalışmalar yapan akademisyendir.

Kas

Okulumuz Öğretmeni Pelin İNANLI 2018/2019 eğitim-öğretim yılında yürüttüğü " The  Word From Chıldren' s Eyes" eTwinning projesi ile daha önce Ulusal Destek Servisi tarafından Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiş olup Merkezi Destek Servisi tarafından açıklanan sonuçlara göre son olarak Avrupa Kalite Etiketi "European Quality Label" almaya hak kazanmıştır. Böylelikle okulumuz ikinci Avrupa Kalite Etiketi'ni almış oldu. Öğretmenimize ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.