23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI ÇOŞKUYLA KUTLADIK.

Nis

Okul Sporları Minikler Yüzme İl Birinciliği Yarışmasında okulumuz öğrencileri ödüllendirildi.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ İLÇE PTT MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARETTE BULUNDULAR.

Nis

Fatsa Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen Okul Sporları Minikler Okçuluk İl Birinciliği Yarışması Klâsik Yay kategorisinde okulumuz 3/E sınıfı öğrencisi Ali Sadi ÖZCAN İl Birincisi olmuştur.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ İLÇE HALK KÜTÜPHANESİNE ZİYARETTE BULUNDULAR.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümünde başta Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Çanakkale savaşlarının şehit ve gazi kahraman askerlerini rahmetle ve minnetle anıyor, yaşadığımız toprakları vatan yapan ve koruyan Mehmetçiğin önünde saygıyla eğiliyoruz.

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ SERGİSİ AÇILDI. EMEĞİ GEÇEN 2/F SINIFI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

Okulumuz İngilizce öğretmenleri Nazife Gültepe ve Betül Şahin  Quality Game Quality Time adlı eTwinning projesine üye olmuştur. Projede çocukların geleneksel oyunlarla tanışması , sosyal ortamda uygulaması, teknolojiye harcadıkları zamanın azaltılması amaçlanmaktadır.Projede 7 Türkiye’den, 4 Romanya’dan , 2 Lübnan’dan, 2 İtalya’dan , 1 Makedonya’dan ve 1 İspanya’dan olmak üzere 17 ortak bulunmaktadır.

Mrt

Okulumuz 2/B sınıf öğretmeni Pelin İnanlı The Kite and Me adlı eTwinning projesine üye olmuştur. Projede amaç özel gereksinimli öğrencilerin akranları ile aynı ortamda buluşmalarını sağlamak, aynı çalışmada birlikte çalışabilme becerilerini geliştirmektir. Projede 10 Türk, 2 Polonyalı , 2 Romanyalı , 2 Litvanyalı , 2 Makedonyalı ve 1 Gürcistan’dan olmak üzere 19 ortak bulunmaktadır.

Mrt

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 103. YILI, YAPILAN ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Mrt

İLÇLE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE GÜVENLİ İNTERNET SEMİNERİ VERMİŞTİR.

Şbt

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜNÜNÜ BİR DİZİ ETKİNLİKLERLE KUTLADIK.

Şbt

OKULUMUZ KORİDORLARI TÜRKÇE, HAYAT BİLGİSİ, MATEMATİK VE İNGİLİZCE OLMAK ÜZERE 4 FARKLI BİLGİ SOKAĞINA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR. İLK OLARAK DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA TÜRKÇE SOKAĞINI ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNMUŞ BULUNMAKTAYIZ.

Şbt

6 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMLERDE HAYATINI KAYBEDEN TÜM VATANDAŞLARIMIZ İÇİN SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU.